dilluns, 2 de novembre de 2009

23è Concurs de La Lluna en un Cove (2 de novembre)

Després del 22è, ara tornem amb un nou concurs, en aquest cas obert a la participació de tothom, tant subscriptors com no subscriptors. Aprofitant que hem estrenat a la revista una nova secció, "L'altra cara de la lluna", que conduirà l'Emili Gil, farem un concurs que anirà sobre el primer article que s'hi ha publicat (en el número 11 de La Lluna en un Cove): La Mussara: bruixeria, desaparicions i estranyes pèrdues de temps. Els participants en aquest concurs hauran d'afegir els seus comentaris, que podran ser sobre: les seves impressions generals després de llegir l'article, i/o les referències que puguin tenir sobre la Mussara (es poden afegir relats viscuts en primera persona, o contats per amics o coneguts sobre aquest lloc misteriós, etc.). Les normes de participació per a aquest concurs són les mateixes que per a tots els concursos anteriors. Cada participant haurà d'afegir el seu comentari dins del cos d'aquest missatge, i es podran afegir tants comentaris com es vulgui. A cada participant se li assignarà un únic número, que correspondrà a l'ordre en què ha ingressat en el debat. Quan es tanqui aquesta taula de participació, la qual cosa tindrà lloc el dia 30 de novembre de 2009, es procedirà a fer un sorteig d'un llibre entre tots els participants. Els premis seran els següents:
- Si el guanyador és subscriptor de La Lluna en un Cove: Un llibre, a triar entre aquestes dues opcions: "Mil cretins", de Quim Monzó, i "Si menges una llimona sense fer ganyotes", de Sergi Pàmies.
- Si el guanyador no és subscriptor: el premi serà un exemplar del número 12 de La Lluna en un Cove (que actualment està en preparació).
La participació es pot fer lliurement, però s'ha de tenir en compte que si alguna persona introdueix un comentari que no te res a veure amb el concurs, o que sigui insultant o poc respectuós amb els altres participants, es procedirà a eliminar dit comentari. El Blog és revisat diàriament.
Us animem a tots i a totes a participar. Queda obert, doncs, el debat.