diumenge, 18 d’octubre del 2009

22è Concurs de La Lluna en un Cove (18 d'octubre, només per a subscriptors)

Com que el darrer concurs per als subscriptors ha anat rapidíssim (en menys de dues hores ens han donat la resposta correcta, i, per tant, ja hi ha un guanyador), anem a fer ara un altre concurs dedicat també als subscriptors. Però en aquesta ocasió, més que un concurs, obrirem una taula de participació, que durarà diversos dies: concrectament fins al 31 d'octubre. El que caldrà fer és el següent: haureu de participar escrivint un comentari sobre el relat que més us hagi agradat de tots els que fins ara s'han publicat en La Lluna en un Cove. Les normes específiques per a aquest "concurs" seran les següents:
1er: Poden participar únicament els subscriptors de La Lluna en un Cove.
2on: Només es permet una participació per persona.
3er: Haureu de dir quin relat us ha agradat més (o quin us ha cridat més l'atenció), i haureu també d'escriure per què. No val escriure només el títol i prou: haureu d'explicar per què us ha agradat (i això serà el que farà aquest concurs més interessant).
4art: L'extensió mínima que haurà de tenir cada comentari serà de 10 línies.
5è: No hi ha límit d'extensió; podeu esplaiar-vos tant com volgueu, però haureu de tenir en compte que els comentaris hauran de ser exclussivament sobre el(s) relat(s) en qüestió.
6è: A cada participant se li assignarà un número, que correspondrà amb el de la seva participació (per exemple, l'autor del primer comentari tindrà el núm. 1, l'autor del segon tindrà el 2, etc.).
7è: Entre tots els participants se sortejarà el premi, que serà el llibre: "El meu segle", de Günter Grass (ed. 62), amb traducció al català de Pilar Estelrich. El premi s'enviarà per correu postal al guanyador, juntament amb el número de novembre de La Lluna en un Cove.
8è: Aquest concurs es tancarà el dia 31 d'octubre. En el cas que no hi haja suficients participacions (es requereix un mínim de 10, per a poder fer el sorteig), es procedirà a prorrogar el termini de finalització.
9è: La participació s'ha de dur a terme escrivint els comentaris dins d'aquesta entrada del blog, en forma de "comentari".
10è: La participació es pot fer de manera anònima, o signant sota pseudònim.
11è: No poden participar els guanyadors de concursos anteriors.

Sobretot, animeu-vos a participar i a escriure els vostres comentaris i opinons sobre el relat que més us hagi agradat. Salutacions!