dijous, 3 de desembre del 2009

24è Concurs de La Lluna en un Cove (2 de desembre)

Continuant en la línia de concursos oberts a la participació de tothom, ara us proposem un interessant joc, on podreu donar esplai a la vostra creativitat. En aquesta ocasió ens fixarem en el relat: "Els follets que viuen sota els cotxes aparcats", de Juli Vert, publicat en el número 12 de La Lluna en un Cove. Veureu que en aquest relat es donen dues explicacions possibles sobre l'origen dels follets que viuen sota els cotxes aparcats. Doncs bé, el joc consisteix a donar explicacions alternatives: cada participant haurà de donar la seva pròpia versió. Podreu documentar-vos consultant enciclopèdies, preguntant al senyor Google, o interrogant els erudits que saben sobre aquestes qüestions; o bé podreu elaborar una versió lliure, completament nova i trencadora... (potser la solució pot ser trobada usant la imaginació...). Cadascú que digui la seva, amb total llibertat. Queda, doncs, obert aquest Congrés Internacional sobre l'origen dels follets que viuen sota els cotxes aparcats. Esperem ansiosos les vostres ponències.
Les normes de participació per a aquest concurs són les mateixes que per a tots els concursos anteriors. Cada participant haurà d'afegir el seu comentari dins del cos d'aquest missatge (1 únic comentari per participant). A cada participant se li assignarà un número, que correspondrà a l'ordre en què ha ingressat en el debat. Quan es tanqui aquesta taula de participació, la qual cosa tindrà lloc el dia 31 de desembre de 2009, es procedirà a fer un sorteig d'un llibre entre tots els participants, que serà aquest: "Alfred i Emily", de Doris Lessing (Edicions 62), cortesia de La Llibreria dels Llunàmbuls.
La participació es pot fer lliurement, però s'ha de tenir en compte que si alguna persona introdueix un comentari que no te res a veure amb el concurs, o que sigui insultant o poc respectuós amb els altres participants, es procedirà a eliminar dit comentari. El Blog és revisat diàriament.