dissabte, 8 d’agost del 2009

Inaugurem aquest Blog de La Lluna en un Cove amb un CONCURS

Salutacions, i benvinguts a aquest Blog de La Lluna en un Cove, des del qual farem a partir d'ara els nostres concursos. Recordeu que la pàgina oficial de La Lluna en un Cove continua sent: www.lallunaenuncove.cat

Per a participar en els concursos, haureu d'usar el botó "Publicar comentari" que hi ha a sota del cos del missatge. Per a veure els comentaris (i, per tant, les participacions) dels altres usuaris d'aquest blog, haureu de fer clic sobre el títol d'aquest missatge, i en la pàgina sortirà una expansió amb totes les intervencions fetes fins ara, i ordenades cronològicament. La participació en els concursos es fa únicament a través d'aquest blog. Qualsevol dubte que tingueu, l'haureu de preguntar també a través d'aquest blog.

Qualsevol persona pot escriure un comentari, i així participar. Tots els comentaris estan, però, moderats, per a evitar missatges que no tinguin res a veure amb La Lluna en un Cove o amb els nostres concursos.

1er Concurs de La Lluna en un Cove


Comencem amb el primer concurs. Haureu de respondre una pregunta que us farem des d'aquí, i la primera persona que ho encerti s'endurà el premi. La pregunta, en aquesta ocasió, és la següent:

D'entre tots els relats que s'han publicat fins ara en La Lluna en un Cove, hi ha un en el qual l'autor intenta "reflectir l'estupidesa i la insensatesa d'aquells que creuen que les coses dolentes sempre els passen als altres". ¿Quin és el títol d'aquest relat, i qui n'és l'autor?

Premi: La primera persona que encerti aquesta qüestió tindrà una subscripció semestral gratuïta a La Lluna en un Cove. Si ja sou subscriptors, convideu els vostres amics a participar.