dissabte, 6 de novembre del 2010

37è Concurs de La Lluna en un Cove

Hola de nou! Us proposem un altre concurs-taula de participació, que en aquest cas girarà al voltant del nou número de La Lluna en un Cove: el número 22. Per a participar, heu d'expressar la vostra opinió sobre quin dels relats publicats en aquest número us ha agradat més. Els relats són aquests:

La casa pairal
Teresa Iglésias

Repòquer d'històries rares
Josep Penadés

L'ermot dels comdemnats
J. F. Coves

Panoràmica de Moscou
M. I. Liérmontov

Bram Stoker: a l'ombra de Dràcula
(article), Emili Gil


Heu de dir quin o quins d'aquests relats us han agradat més o us han cridat l'atenció, i per què. Serà molt interessant conèixer les vostres opinions. Com sempre, entre tots els participants sortejarem un regal, que en aquest cas serà:

- Si encara no sou subscriptors de La Lluna en un Cove: un descompte del 50% per una subscripció anual a la nostra publicació.

- Si ja sou subscriptors de La Lluna en un Cove: un val de compra de 7 Euros per a fer una comanda a La Llibreria dels Llunàmbuls


Seguiu les instruccions generals d'aquest blog. Una participació per persona. Aquest concurs-taula de participació es tancarà el dia 30 de novembre de 2010, moment en el qual procedirem a fer el sorteig entre tots els participants de la manera acostumanda. Vinga, animeu-vos a participar!