dimarts, 16 de març del 2010

31è Concurs de La Lluna en un Cove (16 de març)

Salutacions de nou a tothom! (Per a mirar el guanyador del sorteig del concurs anterior consulteu l'arxiu d'aquest blog). Ara encetem un altre concurs: el 31è !
Com sempre, ja sabeu que els nostres "concursos" són en realitat taules de participació, on cadascú pot dir la seva, i a on després fem un sorteig, entre tots els participants, d'algun premi. En aquesta ocasió, volem fer un recull de definicions de la literatura: ¿Què és la literatura?
Els participants podeu posar-hi la vostra pròpia definició (una frase, tan curta o tan llarga com volgueu), o fer citacions d'algun autor (en aquest cas cal que indiqueu el nom de l'escriptor a qui pertanga la frase). L'important és que cadascú, amb les seves pròpies paraules, o amb les paraules d'un altre, ens mostri a la resta el que és la literatura per a ell o ella.
Així, doncs, esperem ansiosament les vostres participacions. ¿Què és la literatura?
I, com sempre, entre tots els participants farem un sorteig. En aquest cas, el premi serà el llibre Alfred i Emily, de Doris Lessing (Col·lecció el Balancí), cortesia de La Llibreria dels Llunàmbuls. Animeu-vos a participar!