dilluns, 10 d’agost del 2009

4art Concurs de La Lluna en un Cove (deu d'agost)

Ara que aneu coneixent la mecànica dels concursos, anem a posar-ho una mica més difícil, ¿d'acord?. A veure, la pregunta d'ara és: De tots els autors que fins ara (núms. 1-8) han publicat en La Lluna en un Cove, ¿quins d'ells tenen nom, cognom o pseudònim d'algun vegetal? Fixeu-vos bé, perquè la llista de noms serà més llarga del que pot semblar d'antuvi. Com sempre, la informació l'haureu de trobar navegant per la nostra web: www.lallunaenuncove.cat
Les instruccions generals dels concursos es troben en la columna de l'esquerra. Els guanyadors de concursos anteriors no podeu participar, però podeu convidar els vostres amics a fer-ho. Només una resposta per participant. Aquest concurs estarà en vigor, màxim, fins al dimecres 12 d'agost, moment en el qual (si no abans) es donarà la solució a la pregunta. Recordeu que La Lluna en un Cove és un impossible de periodicitat mensual.
ATENCIÓ: El termini de finalització del concurs passa a ser el proper divendres, 14 d'agost, ja que encara ningú no ha encertat del tot la qüestió. Consulteu els comentaris a aquest missatge, ja que hem donat algunes pistes importants.